Archívum2019. ÉVI BEFIZETÉSEK

2019 évi befizetések időponjai:

2019 február 9. 08.00 órától 11.00 óráig.

2019 február 23. 08.00 órától 11.00 óráig.

2019 március 9. 08.00 órától 11.00 óráig

2019 március 23. 08.00 órától 11.00 óráig

2019 április 6. 08.00 órától 11.00 óráig

2019 május 4. 08.00 órától 11.00 óráig

A befizetések helyszíne Csepeli Munkásotthon 1215 Budapest, Árpád utca 1. szám alatt.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a fogási naplót kitöltve és összesítve legkésőbb 2019 február 28. napjáig le kell adni

A befizetési napra kérjük hozza magával:

- A horgászkártya kiváltásáról szóló igazolást (ami lehet befizetési bizonylat, a banki átutalásról szóló igazolás vagy a már kézhez kapott horgászkártya.

- fogási napló kitöltve és összesítve.

Horgászkártya kiváltása!

 

 

 

Mint bizonyára már értesültek róla 2019 január 1.től új horgászkártya kerül bevezetésre. A horgászkártyára minden horásznak, aki jogszerűen akar horgászni, köteles regisztrálnia. Horgászkártya, vagy regisztráció nélkül horgászengedély nem adható ki!

Erre három lehetőség áll rendelkezésre.

1. Regisztrál a horgaszjegy.hu oldalon, ahhol lehetősége van a regisztrációt elvégezni, azonban előre ki kell fizetni banki tranzakcióval a kártya díját.

2. A másik lehetőség, hogy regisztrált horgászboltot keres, ( ami pl. a lakóhelyéhez közeli és ott regisztrá) ezt szintén megteheti a horgaszjegy.hu oldalon!. Ebben az esetben az adatlap kitöltését követöen csekken kell befizetni a kártya díját. Ilyen horgászbolt lehet pl. Fogas Horgászbolt (cím: 1214 Budapest II Rákóczi Ferenc utca 301,), vagy Pintér Fehér Horgászbolt (cím: 1214 Budapest Kossuth Lajos u. 117., HÉV végállomáshoz közel).

3. A harmadik lehetőség, hogy a befizetési napokon is lehetőséget biztosítunk a regisztrációra és a Horgászkártya igénylésére.

A Jó Szerencsét Horgász Egyesület megbízott gazdasági vezetője, Sáfrány Rozália, a Kisduna Horgász Szövetség tagjaként a horgászkártya regisztrációt egyesületünknél minden befizetés alkalmával el tudja végezni. Egyesületünk vezetősége Tisztelettel várja azon Sporttársainkat is, akik még nem regisztrálták magukat.

Fontos! A horgászkártya igényléséhez szükséges okmányok: személyi igazolvány, lakcím kártya, adó igazolvány. Ha valamelyik okmány hiányzik, a regisztráció nem végezhető el!

 

Üdvözlettel:

               Fogarasi András

                       elnök

Telepítés!

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Tagságot, hogy 2019 március 14-én (csütörtökön) 25 mázsa három nyaras ponty telepítésre kerül sor.

A telepítések tervezett helyei XIV partszakasz, valamint a régi nudi part nagy-tó felöli része, és a VIII-IX partszakasz.!

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Addig is görbüljön a bot!

Üdvözlettel: Jó Szerencsét Horgász Egyesület vezetősége!

 

A telepítésről készített videókat nézd meg a Telepítések menűben!

Kezdeményezés a megváltozott utcanevekkel

kapcsolatban!

 

Mint több tulajdonos észlelte, tavaj év végén számos utcanév megváltozott a tavunk területén. Kavicsos tó és környéke tisztaságáért Facebook csoport felvállalta, hogy amennyiben szükségenek tartják a régi elnevezések visszaállítását, segítséget nyújtanak. Aláírás gyűjtését kezdeményezték. Kérik mindazon személyeket, akik az új  utcanevek megváltoztatással nem értenek egyett, jelentkezzen a fentebb említett Facebook oldalon. Amennyiben Ön nem Facebook tag, e-mailban is elküldheti észrevételét, jelentkezését a siskalaci60@gmail.com e-mail címre, melyet továbbítunk a szervezők felé!

 
 
Üdvözlettel!
                             Vezetőség
 

Kavicsos-tó és környéke tisztaságáért!

 

A Kavicsos-tó Szigetszentmiklós Csoport és a Kavicsos-tó és környéke tisztaságáért csoportokkal összefogva környezetünk védelme érdekében szemétszedés akciót hírdetünk. Az időpont: március 23.-a. Minél többen jelentkezünk, annál egyszerübb a regisztráció és annál több zsákot kapunk Jelentkezzetek az oldalukon, fontos a létszám a hivatalos regisztrációhoz. Általában a zsákokat kiküldik hamarabb ezért ha valaki azon a napon nem ér rá de segítene, azt is lehet. 
Kérünk mindenkit, fogjunk össze a tiszta környezetünkért, csináljunk végre egy igazi nagytakarítást, hiszen a szemét, a szenny a tó vizébe is bekerül, ami létünket is veszélyezteti. Minél többen vagyunk annál több szemetet tudunk begyűjteni.
A szebb jövőért tavaszi nagytakarításon való részvételeteket jelezzétek a Kavicsos-tó és környéke tisztaságáért oldalon. 
Találkozzunk 23-án az Aranyhíd-Süllő saroknál.

https://www.facebook.com/groups/1622763967965425/

Köszönöm!

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik a szedd magad mozgalomban kitartó munkájukkal szebbé tették környezetünket, megszabadítva azt a sok illegálisan lerakott szeméttől!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy azóta több illegális szemetelőt sikerült "lefülelni", köszönhetően az összefogásnak!

Reméljük az egyéb kezdeményezések és a fokozott ellenőrzés, valamint a reményeink szerint szigorú büntetés elrettenti a szemetelőket és egyéb rendbontókat!

Mindenkinek aki tett és tenni fog a tavunk szebbé tétele és biztonsága érdekében köszönetünket fejezzük ki, valamint a lehetőségeinkhez képest támogatjuk áldozatos tevékenységükben!

 

Üdvözlettel

                     Jó Szerencsét Horgász Egyesület vezetősége

Tisztújító Közgyűlés!

 

Tisztelt Jó Szerencsét Horgász Egyesület tagjai!

 

Tájékoztatjuk Tisztelt egyesületi tagjainkat, hogy 2019. május 25-én 09:00 órától TISZTÚJÍTÓ KÖZGYŰLÉST tartunk, melyre nagy szeretettel meghívjuk Önt!

Figyelemmel arra, hogy az egyesületünk jövőjét is befolyásoló esemény végrehajtására kerül sor, ezért Tisztelettel megkérjük minden tagunkat, hogy a közgyűlésen minnél többen szíveskedjenek megjelenni!
 
Ne feledje, az Ön kezében van egyesületünk jövőjének kulcsa, azzal, hogy személyesen megjelenik a  Tisztújító közgyűlésen és leadja szavazatát!
 
A résztvevők a közgyűlésen a beszámolón kívül számos újdonságról, valamint egyesületünk jövőbeni elképzeléseiről is közvetlenül értesülhet!
 
Természetesen a meghívót valamennyi tagunk részére időben postai úton megküldjük, valamint a levéllel párhuzamosan az e-mail címüket megadó társainkat e-mailban is értesítjük!
 
A meghívó és annak részletei a Tisztújító közgyűlés menűben megtekinthető!
 
 
Üdvözlettel
 
                    Egyesület vezetőség

 

 

Környezetünk Tisztaságáért

 
2019 október 5-én de 10:00 órától Becz Péter Szigetszentmiklós-Felsőtag Városrész képviselője kezdeményezésére

TAKARÍTÁSI NAPOT

tartunk a tó környezetében. A takarítási napon a Kavicsos-tó és környéke tisztaságáért Facebook csoporttal együttműködve egyesületünk is részt vesz, ezért Tisztelettel kérjük tagjainkat, hogy a fent jelzett időpontban - amennyiben számít Önöknek a tavunk környezetének tisztasága - minnél többen jelenjenek meg a fent jelzett időpontban az Aranyhíd - Átlós sarok kereszteződésében. A találkozó helyét a térképen is megnézhetik.
A szemét összeszedéséhez szükséges zsákot és utánfutót Becz Úr biztosítja. Természetesen védőkesztyűt, vagy a takarításhoz szükséges egyéb eszközöket szíveskedjenek magukkal hozni!
A részletek megbeszélése a helyszínen történik!
 
 

Minden érdeklődőt és segíteni szándékozót szeretettel várunk!
 
Egyesület vezetősége.

 

 

HORGÁSZVERSENY

2019.08.17-ÉN

 
Tisztelt horgászok!
 
 A Jó Szerencsét Horgász Egyesület 2019.08.17-én "csapat horgász versenyt rendez az alábbi feltételekkel :
- nevezni 2 fős csapattal lehet!
- nevezési díj 3000 Ft /fő!
- bárki nevezhet, EGYESÜLETTŐL FÜGGETLENÜL, aki érvényes éves horgász engedéllyel rendelkezik tavunkon!
- horgászni személyenként egy bottal, botonként egy horoggal lehet!
-jelenleg 25 db kétszemélyes horgászàllás biztosítható a régi Nudi területén, ezért, ha a létszám betellik, további jelentkező részvételét nem tudjuk biztosítani!
Program:
- 2019. 08.17-én 07:30 órakor megnyitó és sorsolás.
- 09:00 órától 17:00 óráig verseny.
- ebéd biztosítás (helyszínen főzve) a résztvevők számára.
- 17:30-kor eredmény hírdetés, díjak kiosztása.
"Védőital" fogyasztását a helyszínen biztosítjuk!
Nevezni 2019. 08.10-ig lehet!
Jelentkezni lehet naponta 15:00 és 20:00 óra között Kovács Lászlónál a +36709459543 telefon számon.
Nevezési díj fizetése a helyszínen biztosított a jelentkezők részére!
Minden érdeklődőt, családtagokat szeretettel várunk!
 
Minden résztvevőnek nagyon jó szórakozász kívánunk!
 
Üdvözlettel 
 
Egyesület vezetősége!
 

A 2018 augusztus 17-én megrendezett 

horgászversen képekben!

 
Összesen 12 csapat indult a versenyen! 
Első helyezett lett a Fress Cool csapata,
Második helyezett lett a 
Hungarian Carp Team csapata,
Harmadik lett Fodor Imre és Kovács László csapata (No Name Team, ezt a nevet utólag kapták a közösség néhány tagjától)!
Külön díjat kapott Sági Nagy Botond mint legifjabb versenyző. A díja egy horgász bot és oklevél volt!

Külön köszönetünket felyezzük ki Főszakácsunknak Hegedűsné Zámbó Andreának és segítőiknek a kiváló gulyásleves elkészítéséért (aki nem evett belőle, bánhatja!)
Bár a nagyobb halak a verseny során elkerülték versenyzőinket, de a hangulat nagyon jó volt!
Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik részt vettek a versenyen, illetve munkájukkal tàmogatták a verseny lebonyolítását!
Gratulálunk a nyerteseknek!
Folytatjuk!
 
Egyesület vezetősége!