Catch & release mozgalom népszerűsítése!

 
 
Egyesületünk tiszteli és segíti azon horgászokat, akik nem csak tavunkon, de bármely más vízterületen hódolnak eme nemes szenvedélynek, melynek lényege "fogd meg és engedd vissza"! 
 
Ennek a horgászatnak a legfontosabb értéke, a kifogott halak tisztelete, a halfauna megőrzése, annak érdekében, hogy egy-egy nagyobb példányú halat más horgászok is ki tudjanak fogni, átélve mindazon élményeket amit a horgászat adhat.
További fontos jellemzője, hogy az így kifogott és kíméletes módon visszaengedett halak elívhatnak, így elősegítve a természetes ívás lehetőségét, a halfauna utánpótlását, mely úgy gondoljuk minden horgászni vágyó ember számára fontos tényező!
 
Ezen nemes gondolaton alapulva úgy gondoltuk, hogy a tavunkba fogott és visszaengedett szebb példányú halak bemutatására biztosítunk lehetőséget, így aki úgy érzi, hogy az általa megfogott és visszaengedett halat a megfogójával együtt szeretné viszont látni honlapunkon, kérjük küldje el a róla készített képet, képeket. Kérjük a kifogó nevét, a hal tényleges súlyát, a kifogás dátumát, valamint, hogy melyik partszakaszon került kifogásra.
A képeket a fenti adatokkal együtt jelentetjük meg!
 
A catch & releasa mozgalom független a jelenleg aktuális Nyeremény játéktól, így bárki beküldheti az aktuálisan visszaengedett halairól készített képeket!
 
A képeket kérjük megküldeni a siskalaci@gmail.com e-mail címre, kérjük jelezzék, hogy chat&release mozgalomhoz küldik!
 
Várjuk a képeket, addig is Görbüljön a bot!
 
Üdvözlettel: Jó Szerencsét Horgász Egyesület vezetősége
 
 
 
 
A Jó Szerencsét Horgász Egyesület tagja Pammer Tamás sporthorgász fogásai 2018 évből!
Amur 9,37 kg.      Ponty: 10,12 kgy. volt. Mindkét hal visszaengedésre került természetes élőhelyére!
Gratulálunk!
 
 
 
Szintén egyesületünkt tagjától újabb néhány szebb példány bemutatása a 2018-as évből, ezúttal Németh Péter XIV/11 partszakaszról! 
Dícséretesnek tartjuk, hogy elve szerint az 5 kg fölötti példányokat mind visszaengedi!
Külön kiemeljük, hogy a jövő nemzedék is képviseli magát e nemes szabadidős tevékenységben és sportban!
Egy olyan horgászt ismerhetünk meg benne, aki felfogásával nem csak a mának él, hanem a jövőre is gondol!
Ez mindenképpen dícséretes! Csak gratulálni tudunk!
 
 
 
A Jó Szerencsét Horgász Egyesület tagja Pammer Tamás a XIII/3. horgászhelyen 2019 augusztusában fogta meg ezt a szép pontyot!
A hal súlya: 8,5 kgy. volt. A ponty természetesen visszakerült természetes élőhelyére!
Gratulálunk!
 
 
A Jó Szerencsét Horgász Egyesület tagja Bun László a IV/31 horgászhelyen fogta ezt a szép pontyot, 2019.06.19-én 11:30 órakor, melynek súlya  meghaladja a 9 kg-ot.
Gratulálunk a szép fogásért.
 
 
Németh Péter a Jó Szerencsét Horgász Egyesület tagja a XIV/11 partszakaszon 2019. szeptember 09-én 19:00 órakor egy 12,68 kg-os pontyot sikerült horogvégre kapnia! 
Végre egy szép, bár jellegzetes sérülés nyomokkal felnőtt pontyot látunk!
 
Gratulálunk a szép fogásért!
 
 
 
Rácz Zoltán a Jó Szerencsét Horgász Egyesület tagja 2020.07.02-án a V partszakaszon akasztotta meg rövid időre ezt a szép amurt, melynek súlya 11,92 kg.
 
Gratulálunk a szép fogásért!
Görbüljön továbbra is valamennyi horgásztársunknak a bot.
 
 
 
 
 

Képgaléria: Catch & release

Tételek: 21 - 23 ból 23
<< 1 | 2