Halőrök, Napijegy

 
                                                     
 
 

A Jó Szerencsét Horgász Egyesület víztér kódja: 13-112-1-5

 

 

Halőreink:

 
 
 1. Vida Dénes                +36 30 311 3728

 2. Kozma Gyula Ádám  +36 70 206 5096

 3. Mikó Ferenc               +36 30 771 1903

Minden horgászegyesületnek egyik kiemelt feladata a halak védelmével, a tórenddel kapcsolatos szabályok betartása és betartatása.

Egyesületünk által megbízott halőrök látják el a halőrzéssel, valamint a tórenddel összefüggő feladatokat, így ha a tavunk területén a halőreink ellenőrzést hajtanak végre, azt mindenki köteles eltűrni! A halőreink megbízó levéllel rendelkeznek, így igazolni tudják ellenőrzési jogosultságukat! Azzal a horgásszal szemben, aki az ellenőrzést végző személy felszólítása ellenére sem hajlandó igazolnia, hogy engedéllyel horgászik, vagy megsérti a horgászat szabályait, fegyelmi felelősségre vonást, szükség esetén büntető feljelentést kezdeményezünk! 

 

 

 

 

Napijegy

 
 
 

Napijegy vásárolható Csepelen a Pintér Fehér Horgászbolt-ban, nyitvatartási időn belül (Lásd honlapukon) Cím: 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 117.sz. (a HÉV végálomástól nem messze)!

 
 
 
Napijegyből jelenleg két fajtát értékesítünk:
 
 • Normál napijegy:  2.500 Ft, mely az aktuálisan kiállított napra érvényes
 • Hétvégi napijegy: 4.000 Ft, hétvégére szól, mellyel lehetőség van éjszakai horgászatra is.
 

Napijegyet Vida Dénes és Kozma Gyula Ádám halőreinknél is megvásárolhatja, ha napijegyre van szüksége, egyeztessen a fenti telefon számon halőreinkkel!

 
 

Általános horgászrend

 
A horgászrendünk alapján a horgászat 04:00 órától 22:00 óráig lehetséges, kivétel június 1-től augusztus 31-ig tartó időszak, amikor 04:00 órától 24:00 óráig lehet horgászni.
 
Hétvégén a horgászat péntek 04:00 órától vasárnap 24:00 óráig engedélyezett.
Fizetett munkaszüneti napon (ha az egyébként hétköznapra esik) a fizetett munkaszüneti napot megelőzö nap 04:00 órától a fizetett munkaszüneti nap 24:00 óráig engedélyezett.
 
A különböző védett és egyéb halfajokból fogható mennyiség:
 
Fogható mennyiség:
 • Pontyból és ragadozó halakból:    napi 2 db, heti legfeljebb 6 db. fogható. Méretkorlátozás az általános szabályok szerint!
 • Amurból:                                           napi 1 db, heti legfeljebb 3 db. A legkisebb megtartható méret minimum 50 cm.
 • Egyéb védett és méretkolátozás alá nem eső halfajból napi legfeljebb 5 kg.
 • Gyermek és ifjúsági jeggyel rendelkezők: a méretkorlátozás alá eső halfajokból napi 2db heti legfeljebb két bd fogható. méretkorlátozás alá nem tartozó halfajokból napi 5 kg fogható.
 
Tilalmi időszak: 
A MOHOSZ által előírt tilalmi időszak (lásd: éves ÁLLAMI HORGÁSZJEGY ÉS FOGÁSI NAPLÓ-ban szereplő adatok) érvényesek a tó területén is az alábbi kivétellel:
 • Pontyra fogási tilalom nem vonatkozik, de a méretkorlátozás érvényben van!
 • Amur legkissebb megtartható mérete 50 cm.