Nyeremény játék szabályai

 
Tisztelt Horgásztársaink!
 
Egyesületünk a Jó Szerencsét Horgász Egyesület Nyeremény játékot hírdet, a Catch & release (fogd meg és engedd vissza) szabályait alapul véve, azzal a céllal, hogy egyesületünk szeretné megőrizni a tavunkban fogható nagyobb halakat, annak érdekében, hogy azok végső soron ne a "fazékban" végezzék, hanem kifogást követően vissza kerülhessenek természetes élőhelyükre.
Ezzel lehetőséget biztosítunk a nagyobb természetes szaporulatnak, valamint annak, hogy más horgásztársak is eredményesen foghassanak nagyobb, akár kapitális pédányú halakat is.
 
A fentiek szemelőtt tartása mellett 2019-ben az alábbi szabályok szerint lehet a játékban részt venni, melynek során mint említettük tíz szerencsés nyertes kaphat éves területi engedélyt a következő horgász szezonra.
 
A játékban való részvétel feltételei:
 
 1. A játékban bárki résztvehet, aki 2019 évben érvényes horgász engedéllyel rendelkezik.
 2. Nem kizáró ok, ha más egyesület tagja, vagy napijegyes horgász.
 3. A játékban csak és kizárólag a Csepel Szigetszentmiklósi Kavicsbánya tóban fogott hallal lehet részt venni, más vízterületen kifogott halak a játékban nem vehetnek részt!
 4. A játékban csak a 10 kilógrammot elérő, vagy azt meghaladó hallal lehet részt venni! A súlykorlátozás egy hal tömegére vonatkozik! (Ha több halból tevődik össze a fentebb leírt 10 kilógram, az a játékban nem vehet részt!) 
 5. Nyerési esélyed növelheted, ha több alkalommal veszel részt a játékban
 6. A játékban résztvevő halakat vissza kell engedni!
 7. Ha több mint tíz személy válik esélyessé az éves területi jegy megnyerésére, külön sorsoláson lesz eldöntve a tíz nyertes személy
 8. A játékban csak a 2019-es horgász szezonban kifogott halakra vonatkozik! Korábban megfogott halakkal a játékban résztvenni nem lehet!
 9. A játékban résztvevő vállalja, hogy a halról és kifogójáróll, a hal visszaengedéséről fénykép felvétel, vagy videó felvétel készüljön, melyet a lentebb jelzett e-mail címre kell megküldeni, ezzel vállalva az adatai közzé tételét honlapunkon! 
 • a kifogás pontos időpontjával (év, hónyap, nap, óra, perc.), 
 • valamint a kifogott hal súlyával (pontosan hány kiló, hány deka). 
 • Kérjük továbbá a hal kifogójának nevét, 
 • mely horgász egyesülethez tartozik, 
 • valamint melyik partszakaszon fogta a halat

 

E-mail cím, melyre a játékban résztvevőket várjuk:         siskalaci60@gmail.com

Kérjük az e-mail megküldésekor jelezzék, hogy a nyeremény játékban szeretnének részt venni!

Több alkalommal is részt vehet a játékban, ha nem csak egy, hanem több halról küld e-mailt, így növelheti nyerési esélyeit!

Amennyiben több mint tíz különböző személy vett részt a nyeremény játékban, egyesületünk külön meghívót küld az év végén a játékban sikeresen résztvevőknek, melynek időpontjáról később döntünk, egyúttal honlapunk útján értesítjük a tagságot is, így bárkit szívesen látunk a sorsoláson!

 

Kívánunk mindenkinek sikeres játékot!

 

Görbüljön a bot!

 

Üdvözlettel: Jó Szerencsét Horgász Egyesület vezetősége.

 

 

Nyeremény játékra jelentkezett!

Ebben a kategóriában csak azok a horgászok vehetnek részt, akik a fentebb említett feltételeknek megfelelnek!
 
Örömmel jelezzük a Tisztelt horgász társainknak, hogy megvan az idei év első 10 kg fölötti hala!
 

1.

Az első pályázó a Jó Szerencsét Horgász Egyesület tagja, Németh Péter aki 2019. április 29-én 09 óra 05 perckor fogta a XIV/11 partszakaszon ezt a csodálatos amurt, amely 11,84 kg!

         Az elért sikerért és a hal kíméletes kezeléséért külön köszönetünket fejezzük ki!

       

Gratulálunk a sikeres pályázathoz, várjuk újabb sikeres horgászok jelentkezését!

Görbüljön a bot!

 

2.

A második pályázó szintén a Jószerencsét Horgász Egyesület tagja, Tóth Zoltán, aki 2019. június 8-án hajnali 04 óra 23 perckor fogta a XV partszakaszon ezt a szép amurt, amely 11,71 kg!

Az elért sikerért és a hal kíméletes kezeléséért külön köszönetünket fejezzük ki!

 

Gratulálunk a második pályázónak, szeretettel várjuk az újabb jelentkezőinket!

Amig várunk, Görbüljön a bot!

 

3.

A harmadik pályázó újból a Jó Szerencsét Horgász Egyesület tagja. Palich Ferenc 2019. július 4-én 17 óra 20 perckor a XX/18 telken (Süllő sziget) akasztotta meg ezt a 13,26 kg-os szép amurt! A hal fárasztása 25 percig tartott! Igazi sport hal!
 
Az elért sikerért és a hal kíméletes kezeléséért külön köszönetünket fejezzük ki!

 

Gratulálunk a harmadik pályázónak! Szeretettel várjuk az újabb jelentkezőinket!

Amig várunk, Görbüljön a bot!

 

 

4.

Tisztelt Horgászok! Örömmel jelezzük, hogy megvan a negyedik pályázó! Palich Ferenc, aki ismét sikeres volt! Ezúttal megakasztott egy 13,52 kg-os gyönyörű amurt, 2019 augusztus 7-én reggel 07:10-kor! Ezzel az eredménnyel és jelentkezésével a nyeremény játékra, megnövelte esélyét az éves területi jegyre, mivel a játék szabályai lehetővé teszik, hogy egy személy több kifogott hallal "pályázzon"! A Süllő-sziget ismét adott egy szép amurt!
Gratulálunk a szép fogásért és a kíméletes visszaengedésért!
 
 
Ne feledjük! Még várjuk a jelentkezőket a nyeremény játékra!
Görbüljön a bot!

 

5.

Kedves horgászok! Újabb szép példány kifogásával meg van az ötödik pályázónk! Muszka János aki 2019. augusztus 18-án délután 17:45-kor fogta meg a 11,3 kg-os szép amurt, melyet volt szerencsém nekem is megnézni. Ezúttal nem egyesületi tagként, hanem rendhagyó módón napijegyes horgászként sikerült a pályázaton részt vennie.

Gratulálunk a szép fogásért és a kíméletes bánásmódért!

Még várjuk újabb jelentkezők részvételét!

 

6.

Nagy örömmel jelzem, hogy megvan a hatodik pályázónk! Frei Roland a Jó Szerencsét Horgász Egyesület tagja 2019. augusztus 19-én 15:51 órakor az I parton sikerült - rövid időre- partra tenni ezt a gyönyörű 13,76 kg-os amurt!

Gratulálunk a gyönyörű fogásért, valamint a kíméletes visszaengedésért!

A visszaengedésről készített videó megtekintéséhez kattintson az itt található fájlra!    video-1566842698.mp4 (2619748) 
 
Tisztelt Horgászok! A nyeremény játékban most "a félidőnél" tarunk, mivel eddig öt személy jelentkezett, (egy személy kétszer is) így jelen pillanatban mindenki biztos nyerő!
Van még idő, várjuk az újabb szép fogásokkkal a jelentkezőket!
Addig is görbüljön a bot!
 
 

7.

Nem sokat kellet várni, hogy meg legyen a hetedik nyeremény játékban résztvevő horgászunk!
Pammer Tamás a XIII/3 partszakaszon fogta meg ezt a szép amurt 2019. augusztus 26-án 22:15 órakor, melynek súlya 12,56 kg 
 
Még tart a jóidő, így nagy lehetőség van újabb szép példány kifogására (bár az lenne az igazi, ha egy-egy nagyobb ponty is megjelenne a nyeremény játékban, de ne legyünk telhetettlenek).
Várjuk további sikeres horgászaink jelentkezését!
Addig is görbüljön a bot!
 
 
 

8.

Uraim és Hölgyeim, Kedves Horgászok! Örömmel jelzem, meg van a nyolcadik nyeremény játékban résztvevő horgászunk!
2019. szeptember 01-én 16:00 órakor (Egyed névnapján) akasztotta meg ezt a gyönyörű amurt Makrai György a XIV/12 partszakaszon, aki szintén a Jó Szerencsét HE tagja! Annak ellenére, hogy Egyed napja van ez biztos nem került tányérra (elnézést a szójátékért, a névnapjukat ünneplőknek pedig külön sok boldogságot kívánunk)! 
 
 
 
 
Gratulálunk a szép fogásért! Van még kiadó hely, reméljük meglepnek horgászaink még néhány szép fogással!
Amig újabb jelentkező érkezik, kívánjuk, hogy GÖRBÜLJÖN a bot!
 
 

9.

Tisztelt Horgászok! Örömmel tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy jelentkezett a kilencedik nyeremény játékban résztvevő sikeres horgászunk!
Bun László a Jó Szerencsét HE tagja a IV/32 partszakaszon 2019. július 04-én 10:35 órakor fogta meg ezt a szép amurt, amely 10,15 kg volt.
Bun Úr küldött továbbá egy 9,93 kg-os pontyról készített fénykép sorozatot, mellyel bár pályázni nem lehet, de a Catch & release menűben megmutatjuk be! Érdemes megnézni!
 
A visszaengedésről készült videó megnézéséhez kattintson az itt található fájlra: VID_20190704_103706.3gp (25500513) 
 
Gratulálunk a sikeres fogásért!
Még nincs vége a horgász szezonnak, várjuk újabb jelentkezők részvételét!
Addig is GÖRBÜLJÖN a bot!
 
 
 

10.

Az első pályázónk Németh Péter a Jó Szerencsét Horgász Egyesület tagja a XIV/11 partszakaszon tizedikként duplázott! Ezúttal nem amurt, hanem 2019. szeptember 09-én 19:00 órakor egy 12,68 kg-os pontyot sikerült horogvégre kapnia! 
Végre egy szép, bár jellegzetes sérülés nyomokkal felnőtt pontyot látunk a nyeremény játékban, ami a jelen állás szerint újdonság! Azonban még vezetnek az amurok!
 
Mivel egyedül tartózkodott a vízparton a fogás időszakában, és a hal biztonságos visszaengedését nem akarta veszélyeztetni, ezért a szokásos kézbe vett fényképezés elmaradt!
 
Gratulálunk a szép fogásért!
Tart még a Nyeremény játék időszaka, úgy hogy továbbra is várjuk a nagy halas pályázókat!
 
Addig is GÖRBÜLJÖN a bot!
 
 
 

11.

Örömmel tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy Tóth Zoltán a Jó Szerencsét Horgász egyesület tagja ismételten sikeres volt (korábban másodikként már pályázott egy szép példánnyal)!
2019. október 19-én 20:40 órakor ismételten "megtisztelte egy rövid látogatás idejére" a XV partszakaszon egy gyönyörű 14,07 kg-os amur!

 

 
Gratulálunk a szép fogásért!
Az időjárás még kegyes hozzánk, javában tart a "vénasszonyok nyara" igy van még esély egy-egy szép példány "megakasztására"!
 
Addig is görbüljön a bot!
 
 

12.

Ezúttal harmadszor volt sikeres Tóth Zoltán a Jó Szerencsét Horgász Egyesület tagja a XV partszakaszon, aki 2019. október 26-án 23:20 órakor ismételten sikerrel járt egy 13,65 kg-os amurral! A vénasszonyok nyara tehát kegyes volt, ezzel a szép példánnyal szerzett örömöt kifogójának és mindazoknak, akik támogatják a sporthorgászatot!
 
 
 
Gratulálunk az ismételten szép fogásért!
 
Tart még a Nyeremény játék, bár az időjárás már nem a legjobb, de akadhat még egy-egy szép példány horog végre!
Megjegyzem, bár a 12 pályázatot nyolc személy adta be, így edzidáig mindenki nyertes! Tehát van még lehetőség a területi engedély megnyerésére, hiszen két hely még kiadó!
 
Addig is görbüljön a bot!