Tisztújító Közgyűlés

 
 
 

Meghívó

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elnökhelyettes bemutatkozása

 

 

 

Tisztelettel köszöntöm a meglévő és leendő tagjainkat.

 

A legutóbbi közgyűlés határozat alapján 2019 első negyedév végéig, illetőleg az új vezetőség megválasztásáig látom el az egyesületünk vezetését Elnök helyettesi pozícióban.

A beosztást elfogadtam, mivel úgy éreztem, hogy tevékenységemmel hozzá tudok járulni olyan nemes célok eléréséhez, melyek nagyban segíthetik az aktuális problémák megszüntetését, egy új és vonzó egyesületi élet kialakítását. Ennek kialakításához, azonban szükséges a Tisztelt tagság teljeskörű támogatása és együttműködése!


 

A megbízás alapján az alábbi feladatköröket látom el:

  1. Tisztújító közgyűlés megszervezése, lebonyolítása.

  2. Tisztújító közgyűlés szavazási rendszerének átalakítása az átlátható, és a hatályos jogszabályi feltételek előírásainak megfelelően. A tisztújító közgyűlés időpontjáról a vezetőség értesíteni fogja a tagságot. Ezúton kérem tagjainkat, hogy a tisztújító közgyűlésen a lehető legtöbben vegyenek részt.

  3. Az egyesület vagyonának feltérképezése, pénzgazdálkodással, vagyontárgyakkal, egyesületi tulajdonnal kapcsolatos területek feltérképezése, elszámoltatása a hiányosságok megszüntetése, szükség esetén új intézkedések megtétele.

  4. Aktuális és folyamatban lévő ügyek koordinálása, rendezése.

  5. Aktuális jogszabályok áttekintése, szükség szerint aktualizálása a magasabb jogszabályi feltételeknek megfelelően.

  6. Kapcsolat felvétele a tórendszerünkön működő társ horgászegyesületekkel, a hatékony együttműködés érdekében.

  7. 2019. évi befizetések koordinálása.

  8. Fogási naplók ügyintézése. Itt hívom fel a figyelmet, hogy a fogási naplók leadási határideje a jogszabályi előírásoknak megfelelően legkésőbb 2019 február 28 napja. Ezért felhívom minden horgásztagunk figyelmét, hogy fogási naplóját a fentebb jelzett napig, az előírásoknak megfelelően kitöltve adják le!


 

Amennyiben a tisztségviselők személyeivel kapcsolatban észrevételeik, javaslataik vannak, vagy szeretnének tisztséget elvállalni, kérem jelezzék számomra a következő e-mail címen joszerencset.he@gmail.com, vagy a +36 70 945 9543 telefon számra. A különböző tisztségekre (elnök, vagy más tisztségre) történő jelentkezőket kérem, hogy jelöltetésük érdekében jelezzék felém időben jelölési szándékukat.

Ezúton kívánok Önöknek sikerekben gazdag boldog új esztendőt, kívánom a horgásztársaimnak, hogy az új évben is GÖRBÜLJÖN a bot!


 

Várom az egyesület megújulása érdekében jobbító szándékú javaslataikat, észrevételeiket!

Üdvözlettel

Kovács László

Elnökhelyettes