Vendégkönyv

Egy egyesület.......kérdés!!!

Palotás Imre X/2 | 2020.09.11

ÖSSZEFOGÁS HORGÁSZ H.E.
2020.09.01.
Ennyi!!!

Elegem lett ezekből a hitegetésekből. A Jó Szerencsét H.E. vezetője mindent elkövet, hogy ne legyen egyezség a tavon. Három hónapja nem volt képes felvenni velünk a kapcsolatot, ezért Mi szorosabbra fogjuk a kapcsolatunkat a Barátság H.E. vezetőségével. Nálunk 250 fő körül van a befizetések száma.(Ebben benne van mindenki: felnőtt, nyugdíjas, ifi, gyerek stb…) A Barátságnál 150 fő körül van. Számítunk azokra a horgászokra is akik a Jó Szerencsét H.E.-nél nem elégedettek a vezetéssel. Minél többen fizetnek be nálunk, annál nagyobb eséllyel tudjuk megalakítani a várva várt egy egyesületet. Más. Különböző fórumokon olvasom, hogy szavazás folyik arról, hogy befizessük-e jövőre az engedély árát? Egy-két észrevétel: minden horgászegyesületnek kötelező a halasításra beszedett díj 80%-t betelepíteni. (Az Összefogás H.E.-nél ez 100%.) Számon kell kérni a másik egyesület vezetőségét, hogy ennek a kritériumnak eleget tesznek-e? .........

Köszönöm a figyelmet. A cél: egy tó, egy horgászegyesület.

Re:Egy egyesület.......kérdés!!!

Fogarasi András | 2020.09.22

Kedves Palotás Imre!
A Jó Szerencsét Horgász Egyesület nem csak az egyesület ügyeiben végez feladatot, hanem az egész tórendszer érdekében dolgozott és dolgozik folyamatosan. Rendkívül sok a teendő, és igyekszünk minden részletre odafigyelni. Nem az egyesületek problémái a leglényegesebb feladat, jelenleg a víz állapotának a megoldása a leglényegesebb, ugyanis, ha ezzel a kiemelt feladattal nem foglalkoznánk, nem lesz szükség horgászegyesületekre a későbbiekben. Kérem ne buzdítsa a tisztelt tulajdonosokat, horgászokat, helyette örömmel vennénk a segítségét, ötleteit, felszabadult energiáit. A három egyesület működhet külön is addig, amíg a vízünk nem éri el a minimálisan elfogadható minőséget. Ez egy nagyon összetett feladat, amit mindenki érdekében végzünk, mint elsődleges, és a legszükségesebb feladatot, ami megoldást jelent a tórendszerünk életében.

Re:Re:Egy egyesület.......kérdés!!!

Kacsari János | 2020.11.05

Remélem, hogy rájöttetek, hogy nem lehet a halasításra beszedett összeget olyan sumák tevékenységre fordítani, melyből le lehet csípni a saját hasznot!!!.
Senki nem kért és hatalmazott fel benneteket, hogy a horgászoktól beszedett pénzt másra fordítsátok, mint ami az egyesület működési szabályzatában megfogalmazásra került. Ti amit megfogalmaztok a "Mindenki érdekében végzett munkáról" az csupán a bevételek eltakarását jelenti A HALTELEPÍTÉSI KÖTEÉEZETTSÉGTŐL, melybe a tagság nem tekinthet be, TÖRVÉNYTELENÜL"
NAGYON GYORSAN KEZDJETEK EL TŐRVÉNYESEN TEVÉKENYKEDNI!!!

Re:Egy egyesület.......kérdés!!!

Palotás Imre X/2 | 2020.10.25

Tisztelt Elnök Úr!

Sajnos a kérdésemre nem kaptam választ "Egy egyesület-egy tó???
Hogy áll a kérdés?".
A levél amit idéztem a neten közzétett nyílt levél.
A Ön által írt" válaszban a" Kérem ne buzdítsa a tisztelt tulajdonosokat, horgászokat" felháborít!
Szerintem az egy közös egyesület hatékonyabban tudná megoldani a tó problémáit.


Olvass tovább: https://www.csepeli-joszerencset-he.hu/vendegkonyv/

Olvass tovább: https://www.csepeli-joszerencset-he.hu/vendegkonyv/

Egy egyesület.......kérdés!!!

Palotás Imre X/2 | 2020.09.11

Egy egyesület-egy tó???
Hogy áll a kérdés?
Nagy a csend!
Az Összefogás honlapján megjelent nyílt levélhez talán kéne valamilyen tájékoztatás!!!

J

Vendég | 2019.12.03

Jó az oldal!

Re:J

Siska László | 2019.12.27

Köszönjük szépen!

csónak

kopi | 2019.04.06

Találtam egy csónakot a 06209377242es telefonon érdeklődj

Re:csónak

Siska László | 2019.04.12

Facebook oldalon is meghirdetjük, hátha valaki jelentkezik

Általános

Kovács Gábor | 2017.11.03

Sziasztok! Kár hogy az oldalt nem frissíti senki, nem írtok aktuális eseményekről,halasításról,az egyesületet érintő vizsgálatokról,víztisztasági mérésekről, tagdíj befizetésekről,stb.

Tételek: 1 - 10 ból 13
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása